Boek uitgeven bij Mosae Libro in Maastricht

Boek uitgeven is een spannende bezigheid

Het uitgeven van een boek is een opwindende onderneming die veel vragen met zich meebrengt. Een van de belangrijkste vragen is welke uitgever het beste bij mij past. Hoewel dit moeilijk te beantwoorden kan zijn, is er één aspect dat het zwaarst weegt: het persoonlijke contact tussen jou en de uitgever. Het is essentieel dat er een klik is. Dus waarom zou je niet gewoon bellen? Voor het beste advies kun je het beste beginnen bij Mosae Libro. Je kunt contact opnemen via 043-3581882.

Mosae Libro is het fonds van Boekenplan dat nauw samenwerkt met auteurs en waarbij de redactie een kritische rol speelt bij de totstandkoming van de publicatie. Na de eindredactie zijn zowel de auteur, de redacteur als de uitgever tevreden over het eindresultaat van deze gezamenlijke inspanning, en dat geldt ook voor de promotie van het boek. Ontdek welke boeken het goed doen en waarom.

Mosae Libro heeft een breed scala aan non-fictie uitgaven, waaronder geneeskunde, psychologie, coaching, spiritualiteit, filosofie, schoonheid en verzorging, muziek en opvoedkunde. Daarnaast brengt deze uitgeverij ook een reeks spannende boeken uit onder dezelfde imprint.

Als je meer wilt weten over alle fondsen bij Boekenplan, raad ik je aan om hun website te bezoeken. Daar kun je uitgebreide informatie vinden over hun publicaties en genres. Neem de tijd om te verkennen en ontdek de mogelijkheden die Boekenplan te bieden heeft.

 
 

 

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights