Geschiedenis in Limburg! Een betoverende wereld van elfen

Stap binnen in een betoverende wereld waar elfen de geschiedenis van Limburg doen wervelen! Marcel Verwijlen, een meesterverteller en virtuoos illustrator uit het pittoreske Sint Odiliënberg, heeft een magistraal werk voortgebracht. De titel is: De juffrouw zonder kop. Het boek neemt je mee op een betoverende reis door de fascinerende geschiedenis van Roermond en Roerdalen … echter, gezien door de betoverende ogen van elfen.

Zelfs Napoleon verschijnt

Stel je voor: Graaf Reinald van Gelre, gevangen gehouden in het mysterieuze kasteel de Grauwert, vindt onverwacht gezelschap bij een intrigerende elf. De betoverende Heksenlinde van Klein Paarlo speelt een cruciale rol tijdens de angstaanjagende Grote Heksenverbranding in Roermond. Alsof dat nog niet genoeg is: Napoleon verschijnt als een ondeugende elf aan een eenvoudig boerenmeisje. Dit zijn slechts enkele van de vele magische momenten waarop elfen, reuzen, weerwolven, heksen en spoken hun stempel op Limburg drukten.

Geen gewoon geschiedenisboek

‘De juffrouw zonder kop’ is veel meer dan een gewoon geschiedenisboek. Het brengt de geschiedenis tot leven vanuit het fascinerende perspectief van de elfen, waarbij de menselijke verbeelding opnieuw wordt aangewakkerd en de charmante en soms ondeugende elfen het podium krijgen dat ze verdienen. De verhalen zijn doordrenkt van humor en spanning, waardoor ze een onweerstaanbare aantrekkingskracht hebben op een breed publiek. En dat is nog niet alles – het boek is prachtig geïllustreerd, waardoor de magie tot leven komt op elke pagina.

Stap in deze betoverende wereld en laat je meeslepen naar een realiteit waar geschiedenis en fantasie naadloos samensmelten. Een wereld waar elfen de hoofdrol spelen en waar de grenzen tussen werkelijkheid en verbeelding vervagen. Waag je aan dit unieke avontuur vol geheimen, intriges en betovering. De juffrouw zonder kop wacht op je, klaar om je te betoveren met haar adembenemende charme en verrassende wendingen. Mis deze buitengewone kans niet om te genieten van een meeslepende reis door de tijd.

…En zou jij willen ontdekken welke historische gebeurtenis door een ondeugende elf is bijgewoond?
Lees De juffrouw zonder kop zo snel mogelijk vol prachtige illustraties van Marcel Verwijlen.

Koop nu online, bijvoorbeeld bij Libris, dan kunt het boek zelfr afhalen.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights