Opleiding visagie | Marlou Reijnders make-up artist

visagieopleiding make-up artist

 

Make-up Day 25 augustus

‘Je goed voelen is er goed uitzien. Maar er goed verzorgd uitzien is ook je goed voelen. Visagie en het aanbrengen van make-up heeft alle te maken met emotie. De wisselwerking tussen innerlijk en uiterlijk.’ Doe jezelf straks een plezier koop op 25 augustus het boek met een waanzinnige aanbieding.
Hou de website in de gaten op 25 augustus voor deze aanbieding.

Opleiding visagie van Marlou Reijnders, het boek: Visagie by Marlou

Visagieopleiding van Marlou Reijnders: ‘Het plaatje moet kloppen.’ Zo kan de essentie van Marlou Reijnders haar gedachte achter en gevoel voor visagie treffend worden samengevat. Het is een overtuiging die zij heeft meegekregen van haar ouders, typisch mensen met gevoel voor stijl en klasse. En ook een overtuiging die ze als professioneel visagiste met toewijding wil overbrengen aan u.

Opleiding visagie make-up artist, Marlou kan het u leren

Visagie is weliswaar een vak apart, maar iedereen kan het leren. Marlou helpt u daar graag bij middels het toelichten van de basis van het vak aangevuld met handige tips voor gemakkelijk dagelijks gebruik, ingekleurd door Marlou’s persoonlijke ervaringen. Het gaat erom de juiste gezichtskenmerken te accentueren en andere aspecten van het gezicht te camoufleren om het gewenste effect te bereiken en zo te zorgen voor een balans tussen innerlijk en uiterlijk. Visagie heeft immers ook alles te maken met emotie.

Visagie by Marlou, voor iedereen die iets wil leren over visagie.Voor iedereen die verder durft te kijken dan de buitenkant en wil zorgen voor dat kloppende plaatje.

Wat is visagie

Een visagist (soms make-up artist genoemd) is een specialist in make-up. Het aanbrengen van make-up beoogt een positieve bijdrage aan het uiterlijk te leveren, bijvoorbeeld bij fotoreportages van bruiloften en modeshows. Ook bij optredens in het theater, op televisie of in films, waarbij het felle licht de huid doet glimmen, zorgt het werk van de visagist(e) ervoor dat de kwaliteit van het beeld toeneemt. Een visagist houd vooral rekening met het doel van de make-up en de wensen van de klant.

Over Marlou Reijnders

In de Nederlandse wereld van visagie en styling is Marlou Reijnders een begrip. Ze werkt al jarenlang met topfotografen, doet metamorfoses voor bekende en onbekende Nederlanders, is betrokken bij tv-series zoals Flikken Maastricht, verzorgt de visagie bij grote tv-shows en videoclips en werd gevraagd voor de spetterende openingsshow van H&M in Maastricht. Daarnaast kan ze bogen op een ruime ervaring in de Nederlandse filmwereld en had ze haar eigen tv-programma Total Restyle bij TV Limburg. Een tiental jaren geleden is ze begonnen met de Professionele Visagie Opleiding Maastricht.
Ondertussen heeft Marlou Reijnders in Maastricht de beste visagie opleiding in Limburg.

Bestel het boek Visagie by Marlou en start je opleiding al thuis.

bestellen - button - Visagie Marlou Reijnders

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights