Wanneer culturen elkaar ontmoeten

De sleutel tot succesvol samenwerken met diverse culturen

Kirtika van Hunen-Malla is een cross-cultural trainer met ervaring bij grote bedrijven en als beleidsmedewerker bij de Nederlandse overheid. Ze werd geboren in Nepal en woont al 25 jaar in Nederland.

In de diverse functies die ze heeft bekleed kreeg ze veel vragen over hoe men de interculturele interactie en communicatie zou kunnen verbeteren. Die vragen hebben geleid tot het schrijven van dit boek.

Kijk verder voor meer informatie over dit boek

Zakendoen en samenwerken

Alle aspecten van het zakendoen en samenwerken met andere culturen aan de orde gesteld. Het is een waardevol document voor eenieder die met andere culturen in contact staat.

Succesvol internationaal ondernemen

Leef of werk je met mensen uit andere culturen? Wil je graag het beste resultaat uit de samenwerking of de relatie behalen maar je kent de nuances van de andere cultuur niet? Dit maakt onzeker en vergroot het risico op gevoelige missers, met als gevolg het mislopen van opdrachten, een onaangename relatie of een moeizame samenwerking.

Maak meer kans je te onderscheiden

Onderscheid jezelf als dé manager van een internationaal team of als dé persoon die er altijd in slaagt goede deals binnen te halen. Werk en leef zonder stress en missers.

Voel je thuis in een meervoudig culturele omgeving

Hoe zou het zijn als je dé sleutel tot succesvol samenwerken met diverse culturen in handen zou krijgen? Je thuis kunt voelen in een meervoudig culturele omgeving? Zodat bedrijven jou graag willen hebben als dé topper die het beste uit internationale teams haalt, die er altijd in slaagt een succesvolle samenwerking te bereiken, over de grenzen van culturen heen.

In dit boek krijg je van intercultural trainer Kirtika van Hunen dé sleutel tot succesvol samenwerken met diverse culturen.

Door anekdotes van mensen van verschillende leeftijden, landen en culturen krijg je waardevolle inzichten in de complexe onderwerpen van de interculturele ontmoeting, die laten zien hoe jij:

• cultuur kunt decoderen

• de nuances van een cultuur ontrafelt

• gevoelige missers voorkomt

• je cirkel van invloed in zo’n interactie vergroot

• betere deals kunt sluiten

• gewenste resultaten kunt behalen

• dé sleutel tot succesvol samenwerken met diverse culturen in handen krijgt.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit:
Geverifieerd door MonsterInsights