Wanneer culturen elkaar ontmoeten

De sleutel tot succesvol samenwerken met diverse culturen

Kirtika van Hunen-Malla is een cross-cultural trainer met ervaring bij grote bedrijven en als beleidsmedewerker bij de Nederlandse overheid. Ze werd geboren in Nepal en woont al 25 jaar in Nederland.

In de diverse functies die ze heeft bekleed kreeg ze veel vragen over hoe men de interculturele interactie en communicatie zou kunnen verbeteren. Die vragen hebben geleid tot het schrijven van dit boek.

Kijk verder voor meer informatie over dit boek

Zakendoen en samenwerken

Alle aspecten van het zakendoen en samenwerken met andere culturen aan de orde gesteld. Het is een waardevol document voor eenieder die met andere culturen in contact staat.

Succesvol internationaal ondernemen

Leef of werk je met mensen uit andere culturen? Wil je graag het beste resultaat uit de samenwerking of de relatie behalen maar je kent de nuances van de andere cultuur niet? Dit maakt onzeker en vergroot het risico op gevoelige missers, met als gevolg het mislopen van opdrachten, een onaangename relatie of een moeizame samenwerking.

Maak meer kans je te onderscheiden

Onderscheid jezelf als dé manager van een internationaal team of als dé persoon die er altijd in slaagt goede deals binnen te halen. Werk en leef zonder stress en missers.

Voel je thuis in een meervoudig culturele omgeving

Hoe zou het zijn als je dé sleutel tot succesvol samenwerken met diverse culturen in handen zou krijgen? Je thuis kunt voelen in een meervoudig culturele omgeving? Zodat bedrijven jou graag willen hebben als dé topper die het beste uit internationale teams haalt, die er altijd in slaagt een succesvolle samenwerking te bereiken, over de grenzen van culturen heen.

In dit boek krijg je van intercultural trainer Kirtika van Hunen dé sleutel tot succesvol samenwerken met diverse culturen.

Door anekdotes van mensen van verschillende leeftijden, landen en culturen krijg je waardevolle inzichten in de complexe onderwerpen van de interculturele ontmoeting, die laten zien hoe jij:

cultuur kunt decoderen

– de nuances van een cultuur ontrafelt
– gevoelige missers voorkomt
– je cirkel van invloed in zo’n interactie vergroot
– betere deals kunt sluiten
– gewenste resultaten kunt behalen
– dé sleutel tot succesvol samenwerken met diverse culturen in handen krijgt.

bestellen - button
Bestel en haal af. Nu met € 5,00 lagere prijs alleen nog deze maand.

 

 

 

 

Review van het boek ‘Wanneer culturen elkaar ontmoeten’ door Kirtika van Hunen-Malla

Kirtika van Hunen-Malla, een ervaren cross-cultural trainer en voormalig beleidsmedewerker bij de Nederlandse overheid. Ze neemt ons in haar boek ‘Wanneer culturen elkaar ontmoeten’ mee op een reis door de fascinerende wereld van interculturele samenwerking. Geboren in Nepal en al 25 jaar woonachtig in Nederland.  Kirtika van Hunen-Malla heeft een unieke positie om de complexe dynamiek tussen verschillende culturen te belichten.

Een schat aan inzichten

Het boek is een waardevol naslagwerk voor iedereen die in een internationale context werkt of leeft. Of je nu een manager bent van een multicultureel team of gewoon regelmatig met mensen uit verschillende culturen samenwerkt, dit boek biedt praktische handvatten en diepgaande inzichten. Door middel van herkenbare anekdotes en voorbeelden uit de praktijk, toont Van Hunen-Malla hoe je culturele verschillen kunt decoderen en de nuances van andere culturen kunt begrijpen.

De sleutel tot succes

Een van de sterke punten van dit boek is hoe het de lezer de ‘sleutel’ belooft tot succesvol samenwerken met diverse culturen. Dit wordt concreet gemaakt door het aanreiken van strategieën om gevoelige missers te voorkomen en om effectiever te communiceren in interculturele settings. Het boek benadrukt het belang van culturele intelligentie en hoe dit kan bijdragen aan het behalen van betere resultaten in internationale zakelijke omgevingen.

Praktisch en inspirerend

Wat dit boek onderscheidt, is de balans tussen theoretische kennis en praktische toepassingen. Van Hunen-Malla’s ervaring en expertise worden op een toegankelijke manier gepresenteerd. Waardoor de lezer niet alleen leert over interculturele communicatie, maar ook geïnspireerd wordt om deze kennis toe te passen in het dagelijks leven. Het boek biedt concrete tips om je cirkel van invloed te vergroten en betere deals te sluiten, wat essentieel is voor iedereen die succesvol wil zijn in een meervoudig culturele omgeving.

Conclusie

‘Wanneer culturen elkaar ontmoeten’ is een onmisbaar boek voor iedereen die met andere culturen in contact staat. Kirtika van Hunen-Malla slaagt erin om complexe onderwerpen op een heldere en boeiende manier te presenteren. Waardoor de lezer zich thuis voelt in een meervoudig culturele wereld. Dit boek geeft je niet alleen de tools om cultuurverschillen te overbruggen. Maar inspireert ook om met vertrouwen en succes in een internationale context te opereren.

Kortom, een aanrader voor zowel professionals als iedereen die meer wil begrijpen van de wereld om hen heen.

bestellen - button
Bestel en haal af.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Geverifieerd door MonsterInsights